Jogurt vitalakt – bakterie probiotyczne
Jogurt vitalakt – bakterie probiotyczne

Składniki: liofilizowane szczepy bakterii Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus-LB-87, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactococcus lactis ssp. cremoris, Lactococcus lactis ssp. lactis, Lactococcus lactis ssp. lactis var. diacetylactis, mikroflora ziaren kefiru. masa netto: 1 fiolki = 0,5 g. Kraj pochodzenia: Polska Produkt … Treść nagłówka

7.95 zł Dodaj do koszyka
Jogurt streptosan – bakterie probiotyczne
Jogurt streptosan – bakterie probiotyczne

Składniki: liofilizowane szczepy bakterii Enterococcus faecium, Streptococcus thermophilus-ST-21, Lactococcus lactis ssp. cremoris, Lactococcus lactis ssp. lactis, Lactococcus lactis ssp. lactis var. diacetylactis. masa netto: 1 fiolki = 0,5 g. Kraj pochodzenia: Polska Produkt należy przechowywać w lodówce. Ilość bakterii w 1g: Bakterie … Treść nagłówka

7.95 zł Dodaj do koszyka
Jogurt simbilakt z laktulozą – bakterie probiotyczne
Jogurt simbilakt z laktulozą – bakterie probiotyczne

Składniki: laktuloza, liofilizowane szczepy bakterii Bifidobacterium lactis BI-04-SD5219, Bifidobacterium lactis BI-07-SD5220, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus NCFM-700396, Lactobacillus lactis, Lactobacillus bulgaricus-LB-87, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus brevis, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus-ST-21, Propionibacterium … Treść nagłówka

7.95 zł Dodaj do koszyka
Jogurt simbilakt – baketerie probiotyczne
Jogurt simbilakt – baketerie probiotyczne

Składniki: liofilizowane szczepy bakterii Bifidobacterium lactis BI-04-SD5219, Bifidobacterium lactis BI-07-SD5220, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus NCFM-700396, Lactobacillus lactis, Lactobacillus bulgaricus-LB-87, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus brevis, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus-ST-21, Propionibacterium … Treść nagłówka

7.95 zł Dodaj do koszyka
Jogurt bifivit – bakterie probiotyczne
Jogurt bifivit – bakterie probiotyczne

Składniki: liofilizowane szczepy bakterii Bifidobacterium lactis BI-04-SD5219, Bifidobacterium lactis BI-07-SD5220, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis,  Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus. masa netto: 1 fiolki = 0,5 g. Kraj pochodzenia: Polska Produkt należy przechowywać w lodówce. Ilość bakterii w … Treść nagłówka

7.95 zł Dodaj do koszyka
Jogurt acidolakt – bakterie probiotyczne
Jogurt acidolakt – bakterie probiotyczne

Składniki: liofilizowane szczepy bakterii Lactobacillus acidophilus NCFM-700396, Lactobacillus brevis, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis. masa netto: 1 fiolki = 0,5 g. Kraj pochodzenia: Polska Ilość bakterii w 1g: Bakterie kwasu mlekowego ok. 5 mld Kultury … Treść nagłówka

7.95 zł Dodaj do koszyka
Jogurt vivo – bakterie probiotyczne
Jogurt vivo – bakterie probiotyczne

Fiolka Zakwaska Jogurt Vivo do samodzielnego przygotowania Jogurtu Domowego zawiera bakterie ze szczepów: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis. Jogurt – szeroko rozpowszechniony produkt o wspaniałym smaku świeżo ukwaszonego mleka. Ze wszystkich ukwaszanych produktów mlecznych to … Treść nagłówka

7.95 zł Dodaj do koszyka